فندوقی

فندوقی

فندوقی

فندوقی

نوشیدنی های کافی شاپ

نوشیدنی های کافی شاپی ,نوشیدنی های کافی شاپ,نوشیدنی های کافی شاپ ها,نوشیدنی های سرد کافی شاپ,انواع نوشیدنی های کافی شاپ,آموزش نوشیدنی های کافی شاپ

نوشیدنی های کافی شاپی , نوشیدنی های کافی شاپ , نوشیدنی های کافی شاپ ها , نوشیدنی های سرد کافی شاپ

توضیحاتی در مورد نوشیدنی های کافی شاپ

اگر از کافه‌ نشین‌ های حرفه‌ای هستید یا تازه شروع به کافه‌گردی کرده‌اید حتما در طرز تهیه نوشیدنی‌های کافی‌شاپی دقیق شده‌اید و مشتاق شده‌اید به طرز تهیه و ترکیبات آن پی ببرید و فوت و فن تهیه آن را یاد بگیرید خواندن این مطلب را به شما توصیه می کنیم.در این مطلب از سایت جسارت در مورد نوشیدنی های کافی شاپ صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

قهوه یکی از نوشیدنی های کافی شاپ

آنچه که همه می دانیم این است که از گذشته قهوه پای ثابت منوهای کافی‌شاپ‌ها در تمام فصول بوده و است. حتما کنجکاو بوده‌اید بدانید قهوه را چگونه آماده می‌کنند. ما در این محتوا به این کنجکاوی شما پاسخ می‌دهیم. برای تهیه نوشیدنی قهوه، قهوه را می توان به صورت های مختلف دم کرد. تمام این روش ها را به چهار دسته کلی تقسیم بندی نموده که تفاوت این روش ها تنها به این نکته بستگی دارد که چگونه آب را به قهوه اضافه می کنند. جوشاندن یکی از روش‌های قدیمی دم کردن قهوه، این است که قهوه را به همراه آب، داخل قوری می ریزند و اجازه می دهند که آرام به جوش آید. این نوع قهوه را گاهی شیرین مصرف می کنند. برای این کارچند حبه قند داخل قوری می ریزند و می گذارند تا همراه قهوه به جوش آید. گاهی به این قهوه هل هم اضافه می کنند. قهوه ترک به این روش تهیه می شود. قهوه بدست آمده، نوشیدنی غلیظی است که روی آن کف دارد و پودر قهوه هم در ته فنجان، ته نشین شده است. تحت فشار قرار دادن قهوه اسپرسو ، با تحت فشار قرار دادن آب داغ تهیه می شود. این روش برای تهیه انواع نوشیدنی های قهوه به کار می رود. قهوه اسپرسو طعم متمایزی داشته و به علاوه رویش ماده خامه مانندی جمع می شود. در این روش از نوعی قوری که سه بخش دارد استفاده می کنند. در قسمت پایینی، آب می ریزند. پس از آن که آب به جوش می آید، با فشار وارد قسمت میانی می شود که پودر قهوه در آن قسمت قرار دارد. در نهایت، نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی قوری جمع می شود. معمولاً قوری را روی گاز می گذارند تا عملیات تهیه قهوه صورت گیرد. کمک گرفتن از نیروی جاذبه روشی دیگر برای تهیه ی نوشیدنی قهوه، قرار دادن پودر قهوه داخل یک صافی است که آب جوش قطره قطره روی قهوه می چکد. طعم این قهوه به میزان آب و قهوه بسیار بستگی دارد. اما طعم قهوه اسپرسو از این قهوه بهتر است. در این روش با استفاده از نیروی جاذبه، آب از میان پودر قهوه عبور می کند و قهوه خوش طعمی را ایجاد می نماید.

نوشیدنی آفوگاتو

یکی از مشتقات اسپرسو، آفوگاتو “Affogato” است . این نوشیدنی ایتالیایی در این کشور “غرق شده” معنا می شود. آفوگاتو یا اصطلاحا قهوه بستنی، نوشیدنی داغی که در واقع گرم نیست، دسری است که از یک یا دو شات اسپرسو داغ با بستنی وانیلی تهیه می‌شود. البته از قهوه دمی نیز می‌توان استفاده کرد. طرز تهیه آفوگاتو برای تهیه این نوشیدنی ابتدا اسکوپ‌هایی از بستنی را در لیوانی ریخته و بعد اسپرسوی از قبل تهیه شده‌ی خود را به آن اضافه کنید. از پودر کاکائو برای تزیینات نوشیدنی‌تان می‌توانید کمک بگیرید.

  • فرشیدی پاشایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی